Demonstraties

Het Dutch Nao Team geeft demonstraties, workshops een lezingen deels om de kennis die zij heeft opgedaan te delen en deels om de reizen die zij maakt te financieren. De volledige opbrengsten van deze activiteiten worden gebruikt om de kosten om mee te doen aan voetbalwedstrijden over de hele wereld te dekken.

Game Interface

Tijdens deze demonstratie is het mogelijk om een Aldebaran Nao te besturen met behulp van een Xbox controller. Via deze interface verandert de robot in een voetbalspeler die volledig bestuurd kan worden door de bezoeker.

Autonoom Voetbal

We nemen een deel van ons veld mee en laten twee robots zelf penalties schieten. De ene robot probeert te scoren terwijl de andere op doel staat. Het is ook mogelijk om zelf een poging te wagen.

Human Interface Demonstratie

Tijdens deze demonstratie is het mogelijk om een Nao robot deels te besturen door de gebruiker met zijn of haar armen te laten wegen. Met behulp van een Microsoft Kinect en een Wii-remote kan zo de robot volledig bestuurd worden.

De Pratende Robot

Heeft u iets aan te kondigen, een felicitatie of andere boodschap? Onze robots kunnen het voor u doen! We kunnen dit live op locatie doen of een video opnemen.

Demonstratie Op Maat

Staat de demo die u zoekt er niet tussen? Geen probleem! Wij kunnen in overleg onze robots laten doen wat u wilt.

Workshops

We kunnen niet alleen laten zien hoe robots werken, we kunnen u ook leren hoe u ze kan programmeren. Afhankelijk van leeftijd en programmeer ervaring kunnen wij verschillende workshops aanbieden. Laat de robot heen lopen waar jij wilt, zeggen wat jij wilt en misschien zelfs een zelfgemaakt dansje doen.

Lezingen

Wilt u weten welke technieken wij gebruiken om onze robots autonoom te laten voetballen, wat er speelt op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica of misschien zelfs wel horen hoe robots de toekomst zullen veranderen? Wij vertellen het u graag op locatie of bij ons in het lab.

Impressie

Contact