Over ons

Met een team van bachelor en master kunstmatige intelligentie studenten van de Universiteit van Amsterdam en Maastricht University laten wij robots volledig zelfstandig voetbal spelen. Met deze robots doen wij mee aan wedstrijden over de hele wereld. Door ze van te voren te programmeren laten we ze zien met hun camera's, horen met hun microfoons en communiceren met hun wifi mogelijkheden zodat zij geen bestuurder meer nodig hebben.

Activiteiten

Workshops

Ontdek zelf hoe het is om een robot te programmeren

Autonoom Voetbal

Robots die zonder bestuurd te worden zelf voetbal spelen

Lezingen

De laatste voortgangen op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica

Demonstraties

De meest interactieve en leerzame demonstraties met robots

Bekijk alle activiteiten

Open Dag

(English below)

Komende donderdag houdt het Dutch Nao Team een open dag in het Robolab (Science Park C3.165)! Altijd al robots in actie willen zien of nieuwsgierig naar wat er zoal gedaan wordt? Vanaf 16:00 op donderdag 14 september heten wij jullie van harte welkom!

This Thursday the Dutch Nao Team is organizing a open day at the Robolab (Science Park C3.165)! Whether you are curious about robotics, or just want to see a live demonstration, feel free to come by Thursday 14 September from 16:00!

Eerste plaats Open Challenge op de Iran Open 2017!

De Iran Open 2017 is inmiddels voorbij en het Dutch Nao Team is terug in Nederland. Naast het Dutch Nao Team is er ook nog een award meegekomen vanuit Iran, de eerste plaats in de Open Challenge! Dit was een onderdeel waarbij ieder team een korte presentatie hield over iets innovatiefs dat het team gemaakt heeft, gerelateerd aan robotvoetbal. Wij hebben uitgelegd hoe we met ons eigen programma het gedrag van de robots modelleren in bepaalde situaties.

Na het toernooi was er nog 1 dag waarop niets op de planning stond. Gedurende die dag zijn we met heel DNT en twee deelnemers van Iraanse teams als gidsen, de stad Teheran in gegaan. We hebben de gigantische bazar bezocht, het majestueuze Golestan Palace en als laatste de epische, 435 meter hoge, Milad Tower.

Het was een mooie week, maar het was ook tijd om terug te keren naar Nederland omdat de rijst met kip die iedere dag geserveerd werd niet meer zo lekker was (en de vegatariër was wel redelijk klaar met sla eten).

Uitreiking award voor de Open Challenge

Kwalificatie Video 2018

Hiernaast is onze kwalificatie video te zien voor de aankomende RoboCup in Montreal!

Het team

Caitlin Lagrand

Team Leader

Sébastien Negrijn

Team Consultant

Michiel van der Meer

Team Member

Douwe van der Wal

Team Member

Pieter Kronemeijer

Team Member

Hidde Lekanne Deprez

Team Member

Jier Nzuanzu

Team Member

Santhosh Kumar Rajamanickam

Team Member

Linda Petrini

Team Member

Thomas Groot

Team Member

Lukáš Jelínek

Team Member

Wouter Zwerink

Team Member

Dries Fransen

Team Member

17

Robots

7

Aantal Jaren Actief

69

Publicaties

Contact