Over ons

Met een team van bachelor en master kunstmatige intelligentie studenten van de Universiteit van Amsterdam en Maastricht University laten wij robots volledig zelfstandig voetbal spelen. Met deze robots doen wij mee aan wedstrijden over de hele wereld. Door ze van te voren te programmeren laten we ze zien met hun camera's, horen met hun microfoons en communiceren met hun wifi mogelijkheden zodat zij geen bestuurder meer nodig hebben.

Activiteiten

Workshops

Ontdek zelf hoe het is om een robot te programmeren

Autonoom Voetbal

Robots die zonder bestuurd te worden zelf voetbal spelen

Lezingen

De laatste voortgangen op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica

Demonstraties

De meest interactieve en leerzame demonstraties met robots

Bekijk alle activiteiten

Kwalificatievideo 2020

Hiernaast is onze kwalificatie video te zien voor de aankomende RoboCup in Bordeaux!

Open Lab

Op donderdag 13 februari organiseert het Dutch Nao Team een kennismaking evenement in het Robolab voor mensen die interesse hebben om lid te worden van het team. Van 17:00 tot 19:00 is iedereen welkom.
Het Dutch Nao Team heeft als doel om robots zodanig te programmeren dat ze autonoom voetbal kunnen spelen in jaarlijkse competities zoals de Robocup. Afgelopen jaar was het team in de top 9 (van de 24) van de standard platform league.

Om te kunnen voetballen lossen wij problemen uit verschillende domeinen zoals computer-vision, locomotion, behavior, code optimisation en framework management. Talen die wij hierbij gebruiken zijn C++, Python en Bash. Mocht jou dit interessant lijken dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen bij het RoboLab waar we demo’s geven van onze code, snacks aanbieden en verdere vragen beantwoorden. Voor het inschatten van de opkomst is het handig als je het formulier invult als je van plan bent te komen. Je kunt het ook invullen puur om in de mailinglist te komen.

Klik hier voor het formulier.

Het Robolab is lokaal C3.165 in Science Park 904, recht naast de liften bij de hoofdingang op de derde verdieping.

Open Dag

Komende maandag is er een open dag van het Dutch Nao Team in het robolab (Science Park 904, lokaal C3.165)! Heb jij interesse in robots en wil je misschien wel meehelpen om robots autonoom te laten voetballen? Kom dan maandag 18 februari langs tussen 16:00 en 18:00!

Het team

Hidde Lekanne Deprez

Team Leader

Caitlin Lagrand

Team Leader Consultant

Pieter Kronemeijer

Ex Team Leader

Douwe van der Wal

Team Member

Wouter Zwerink

Team Member

Jier Nzuanzu

Team Member

Thomas Wiggers

Team Member

Ole Nissen

Team Member

Pim Heeman

Team member

Quinten Coltof

Team member

23

Robots

9

Aantal Jaren Actief

69

Publicaties

Contact