IranOpen 2017

Gisteren zijn wij met een prachtig blauwe Boeing 777 van KLM naar Teheran, de hoofstad van Iran, gevlogen om mee te doen aan de IranOpen 2017. Dit kon natuurlijk niet zonder dat de douane de robots eens flink inspecteerde, en dan krijg je tafarelen zoals op de foto.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven hebben we even gewacht op een ander team om vervolgens met z’n allen en alle bagage in een (te?) klein busje naar het hotel gebracht te worden. Rond half 7 ‘s ochtends was iedereen klaar om naar bed te gaan. Na een beetje bijgeslapen te hebben, hebben we ons vandaag voorbereid op de setup-days die morgen en overmorgen zijn. Tijdens deze dagen kun je je robots testen op de velden waarop van 5 tot 7 april de echte wedstrijden gespeeld gaan worden.

Baratheon
Baratheon bij de douane