Eerste plaats Open Challenge op de Iran Open 2017!

De Iran Open 2017 is inmiddels voorbij en het Dutch Nao Team is terug in Nederland. Naast het Dutch Nao Team is er ook nog een award meegekomen vanuit Iran, de eerste plaats in de Open Challenge! Dit was een onderdeel waarbij ieder team een korte presentatie hield over iets innovatiefs dat het team gemaakt heeft, gerelateerd aan robotvoetbal. Wij hebben uitgelegd hoe we met ons eigen programma het gedrag van de robots modelleren in bepaalde situaties.

Na het toernooi was er nog 1 dag waarop niets op de planning stond. Gedurende die dag zijn we met heel DNT en twee deelnemers van Iraanse teams als gidsen, de stad Teheran in gegaan. We hebben de gigantische bazar bezocht, het majestueuze Golestan Palace en als laatste de epische, 435 meter hoge, Milad Tower.

Het was een mooie week, maar het was ook tijd om terug te keren naar Nederland omdat de rijst met kip die iedere dag geserveerd werd niet meer zo lekker was (en de vegatari├źr was wel redelijk klaar met sla eten).

Uitreiking award voor de Open Challenge