Open Lab

Op donderdag 13 februari organiseert het Dutch Nao Team een kennismaking evenement in het Robolab voor mensen die interesse hebben om lid te worden van het team. Van 17:00 tot 19:00 is iedereen welkom.
Het Dutch Nao Team heeft als doel om robots zodanig te programmeren dat ze autonoom voetbal kunnen spelen in jaarlijkse competities zoals de Robocup. Afgelopen jaar was het team in de top 9 (van de 24) van de standard platform league.

Om te kunnen voetballen lossen wij problemen uit verschillende domeinen zoals computer-vision, locomotion, behavior, code optimisation en framework management. Talen die wij hierbij gebruiken zijn C++, Python en Bash. Mocht jou dit interessant lijken dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen bij het RoboLab waar we demo’s geven van onze code, snacks aanbieden en verdere vragen beantwoorden. Voor het inschatten van de opkomst is het handig als je het formulier invult als je van plan bent te komen. Je kunt het ook invullen puur om in de mailinglist te komen.

Klik hier voor het formulier.

Het Robolab is lokaal C3.165 in Science Park 904, recht naast de liften bij de hoofdingang op de derde verdieping.