Open lab 09/2020

Op donderdag 17 september organiseert het Dutch Nao Team een kennismaking evenement doormiddel van een livestream voor mensen die interesse hebben om lid te worden van het team. Van 17:00 tot 18:00 is iedereen welkom!

Het team heeft als doel om robots zodanig te programmeren dat ze autonoom voetbal kunnen spelen in jaarlijkse competities zoals de Robocup. In 2019 was het team in de top 9 (van de 24) van de standard platform league. Verder doet het team aan nevenactiviteiten zoals het geven van demo’s en presentaties, verstrekken van informatie aan robot eigenaren, bachelorprojecten maken als opdrachtgever en bachelor thesis onderwerpen bedenken.

Om te kunnen voetballen lossen wij problemen uit verschillende domeinen op zoals computer-vision, locomotion, behavior, code optimisation en framework management. Talen die wij hierbij gebruiken zijn C++, Python en Bash.

Als je dit interessant lijkt, dan ben je van harte uitgenodigd om de livestream bij te wonen. De livestream wordt gedaan vanuit het robo lab met robots en een Q&A sessie. Via de knop hier onder kan je je aanmelden, daarna ontvang je een uitnodiging voor de livestream voordat die begint.

De livestream vind plaats op 17-09-2020 van 17:00 tot 18:00