Over ons

Met een team van bachelor en master kunstmatige intelligentie en informatica studenten van de Universiteit van Amsterdam laten wij robots volledig zelfstandig voetbal spelen. Met deze robots doen wij mee aan wedstrijden over de hele wereld. Door ze van te voren te programmeren laten we ze zien met hun camera's, horen met hun microfoons en communiceren met hun wifi mogelijkheden zodat zij geen bestuurder meer nodig hebben.

Activiteiten

Workshops

Ontdek zelf hoe het is om een robot te programmeren

Autonoom Voetbal

Robots die zonder bestuurd te worden zelf voetbal spelen

Lezingen

De laatste voortgangen op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica

Demonstraties

De meest interactieve en leerzame demonstraties met robots

Bekijk alle activiteiten

Kwalificatievideo 2020

Hiernaast is onze kwalificatie video te zien voor de aankomende RoboCup in Bordeaux!

OpenLab 03/2021

Woensdag 10 maart organiseert het Dutch Nao Team een OpenLab. We organiseren een livestream van 17:00-18:00 waar we kleine demo en een Q&A houden. Heb jij interesse in robots en wil je misschien met ze aan de slag?

Open lab 09/2020

Op donderdag 17 september organiseert het Dutch Nao Team een kennismaking evenement doormiddel van een livestream voor mensen die interesse hebben om lid te worden van het team. Van 17:00 tot 18:00 is iedereen welkom!

Het team heeft als doel om robots zodanig te programmeren dat ze autonoom voetbal kunnen spelen in jaarlijkse competities zoals de Robocup. In 2019 was het team in de top 9 (van de 24) van de standard platform league. Verder doet het team aan nevenactiviteiten zoals het geven van demo’s en presentaties, verstrekken van informatie aan robot eigenaren, bachelorprojecten maken als opdrachtgever en bachelor thesis onderwerpen bedenken.

Om te kunnen voetballen lossen wij problemen uit verschillende domeinen op zoals computer-vision, locomotion, behavior, code optimisation en framework management. Talen die wij hierbij gebruiken zijn C++, Python en Bash.

Als je dit interessant lijkt, dan ben je van harte uitgenodigd om de livestream bij te wonen. De livestream wordt gedaan vanuit het robo lab met robots en een Q&A sessie. Via de knop hier onder kan je je aanmelden, daarna ontvang je een uitnodiging voor de livestream voordat die begint.

De livestream vind plaats op 17-09-2020 van 17:00 tot 18:00

Het team

Christoph Krüger

Team Member

Jakob Kaiser

Team Member

Wike Duivenvoorden

Team Member

Rogier van den Weerd

Team Member

Hidde Lekanne Deprez

Team Leader

Pieter Kronemeijer

Ex Team Leader

Douwe van der Wal

Team Member

Wouter Zwerink

Team Member

Jier Nzuanzu

Team Member

Thomas Wiggers

Team Member

Pim Heeman

Team member

23

Robots

9

Aantal Jaren Actief

69

Publicaties

Contact